Een aantal zaken zijn van belang voor een langdurige risicoloze samenwerking wanneer u uw automatisering laat regelen. Op die punten is HTTPS sterk waardoor automatisering weer een middel wordt en geen doel:

Betrouwbaar

Uw data is het belangrijkste wat u heeft. Deze mag niet verloren gaan maar u mag hem ook niet verliezen doordat deze in vreemde handen terecht komt. HTTPS is gespecialiceerd in het gebruik van data via het internet en begrijpt hoe deze te beveiligen.

Onafhankelijk

HTTPS maakt gebruik van open standaarden en waar mogelijk Open Source. Nu draait 99% van het hele internet op Open Source dus dat veilig en vertrouwd. U merkt daar niets van. Het voordeel voor u is onafhankelijkheid. Er is altijd iemand die de door ons geleverde software en diensten kan ondersteunden. Terwijl veel leveranciers van diensten juist streven naar de afhankelijkheid streeft HTTPS naar onafhankelijkheid. Wij willen dat u klant blijft om de kwaliteit en service. Niet omdat er geen keuze meer is. Wilt u lezen hoe de Gemeente Ede bespaart met Open Source? En hoe leveranciers in hun belang dure licenties aanbieden? Als u dan weet dat HTTPS het beheer doet, kunt u uw besparing uitrekenen. Klik hier om het artikel te lezen. (opent in een nieuw venster).

Voordelig

Het gebruik van open standaarden en Open Source heeft als voordeel dat u zelden betaalt voor dure licenties. Of dat iets niet kan. Er kan altijd een programmeur ingeschakeld worden want wij kunnen bij de source van de software.
Dit is mogelijk door de ervaring die HTTPS heeft waardoor wij geen moeite hebben met de ondersteuning van applicaties. Dit drukt de kosten aanzienlijk. Door de standaardisering is het platform waarop de diensten draaien betrekkelijk eenvoudig met als gevolg lage onderhoudskosten terwijl dit niet ten koste gaan van de kwaliteit. Op die wijze profiteert u van uitstekende diensten tegen een laag tarief.

Open Source?
Open Source betekent keuze in product, keuze in dienstverlener, keuze in hosting provider. Het betekent dat als uw dienstverlener, om wat voor een reden dan ook, geen service meer (kan) leveren of de samenwerking loopt vast, dat u naar een andere partij kunt gaan die niet gelijk de hoofdprijs vraagt. Of dat u de hosting naar believen kunt uitbesteden, zelf in de hand kunt nemen of alles er tussenin. Dat u desnoods ook van het ene naar het andere systeem migreert.

De ontzagwekkende kracht van een community die met zijn allen fouten traceert en oplost, nieuwe ideeén ontwikkelt en implementeert en best-practices deelt staat gewoonweg in geen verhouding met een enkel bedrijf, zelfs niet als dat Microsoft, Apple of Google heet. Helemaal niet als die community voor een aanzienlijk deel bestaat uit leden die er hun full-time werk van hebben gemaakt. De strijd op CMS gebied tussen Open Source en Closed source is volgens ons op het gebied van internetdiensten gestreden.

Wat doen wij met open source?

Bij het leveren van de volgende diensten gebruiken wij Open Source software:

In feite bij iedere dienst wordt er gebruik gemaakt van Open Source voor een gedeelte of in zijn geheel.

Wanneer noodzakelijk grijpen we natuurlijk terug op closed source. Wanneer u Outlook of Windows nodig heeft is dat natuurlijk geen probleem. Dus open waar het kan, gesloten als het moet. Zo heeft onze relatie NEXT3 haar Microsoft Windows testomgeving bij ons ondergebracht.

Compleet

De diensten van HTTPS kunnen als aanvulling op uw automatisering gebruikt worden maar ook om uw complete automatisering te vervangen. De diensten zijn slim opgebouwd en sluiten naadloos op elkaar aan. Diensten zoals online back-up en e-mail scanning zijn los een prima aanvulling indien u de automatisering in huis heeft staan.

Werkplek onafhankelijk

Door gebruik te maken van de diensten van HTTPS bent u niet meer afhankelijk van uw werkplek. Het maakt niet uit of het een PC is met Windows of Linux. Het mag ook een Apple mac zijn of een telefoon. Ook de locatie van de werkplek maakt niet uit zolang u maar internettoegang heeft. Dit brengt een enorme kostenbesparing met zich mee. De onbeheerde laptop van de Officenter is net zo geschikt als de volledig beheerde desktop die in een active directory of domein geplaatst is. Een oudere PC doet het echter net zo goed. Belangrijk is dat u de keuze heeft.

Kennis en kunde

De jarenlange ervaring van Ronald Otto en Mark Schouten is ingezet om de diensten en producten van HTTPS samen te stellen. Het streven is om losse diensten aan te bieden die complementair zijn in een ICT omgeving of gecombineerd een complete ICT omgeving zijn.

Kerio Operator in de cloud
Kerio Connect in de cloud
bestanden in de cloud
Partner
Live Help