Met Kerio Connect hebt u op ieder apparaat toegang tot alle e-mails, agenda's, taken en contacten. U hebt altijd een back-up en kunt informatie delen met collega's. Kerio Connect is een mailserver die meegroeit met uw organisatie. Er zijn verschillende manieren om Kerio Connect te draaien:

  1. Op een server die u vervolgens op kantoor of in een datacenter kunt plaatsen (colocaten). Daarvoor schaft u hier een licentie aan.
  2. Kerio in de Cloud. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Back-ups, capaciteit en beschikbaarheid zijn geregeld. Deze kunt u hier bestellen en u kunt binnen een half uur aan de slag.

Lees hieronder wat u allemaal kunt doen met Kerio Connect:

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Of u nu een iPhone of Samsung hebt. Een Apple PC, Windows of Linux. Uw mail, contacten, agenda en taken zijn altijd in sync. De gebruiker is niet meer gebonden aan één merk. Bring Your Own Device is eindelijk echt mogelijk.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Alles wat in uw account staat kunt u delen met gebruikers binnen uw domein. Dus agenda's, contacten en mappen met e-mail. U bepaalt of zij mogen lezen, bewerken of zich volledig als u voor mogen doen (denk aan uw secretaresse).

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Zoals met Whatsapp, Facebook of Skype. Op mobiel, PC en tablet maar dan veilig. Ook versturen van afbeeldingen, filmpjes en bestanden kan gewoon en een groepschat is ook mogelijk.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hebt u een medewerker die u waar moet nemen terwijl u er niet bent? Delegeer uw account dan. De medewerker kan namens u mailen, agenda items maken en uitnodigingen versturen.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
U kunt een licentie kopen voor Kerio of het huren in de cloud.

Het kan vrij lastig zijn om te berekenen wat voordelig is. Kerio in de Cloud huren is uiteraard veel gebruiksvriendelijker. Back-ups, beschikbaarheid, certificaten, het wordt allemaal voor u geregeld.
Gelukkig is de prijs eenvoudig te vergelijken. Dat kunt u op de volgende pagina doen. Daar kunt u ook gelijk Kerio aanschaffen wanneer u een keuze gemaakt hebt:


Kerio calculator
Kerio Operator in de cloud
Kerio Connect in de cloud
bestanden in de cloud
Partner